SAER Elettropompe

SAER har över 60 års erfarenhet på den internationella marknaden och är ett ledande italienskt företag inom produktion och leverans av centrifugal- och borrhålspumpar. SAER är specialister inom centrifugalpumpar, där de erbjuder 360-graders ändamålsenliga lösningar samt högsta nivå på flexibilitet och innovation. Med hjälp av avancerad design och konstanta forsknings- och utvecklingsaktiviteter tillverkar och levererar de sina produkter av hög italiensk kvalitet snabbt och säkert till hela världen.

SAER Borerørspumper hos RH Pumper

SAER centrifugalpumpar och borrhålspumpar används till:

  • vattenborrning
  • tankar
  • vattenförsörjning
  • pumpstationer
  • bassänger
  • konstbevattning
  • eldsläckning
  • brandbekæmpelse.

SAER:s pumpar används överallt i industrin, av vattenförsörjningsföretag och bostadsfastigheter.
Material: Gjutjärn, AISI 304 eller 316 rostfritt stål, syrafritt och marinbronserat.
Storlek: från 4" till 18"
Effekt motorstorlek: från 3,07 till 350 KW

Hantering av alla uppdrag inom centrifugalpumpar och borrhålspumpar

Det kan vara ett komplext arbete att välja rätt pump för industriellt bruk, och därför är det avgörande att ni samarbetar med ett företag som har den rätta tekniska expertisen. RH Pumper är marknadsledande inom teknisk rådgivning vid pumpval, och vi har under de senaste 20 åren företagit en lång rad uppdrag inom pumplösningar, och vår medarbetarstab har därmed en omfattande kunskap och know-how. Det garanterar i sin tur att våra kunder får den bästa rådgivningen när det gäller valet av centrifugalpumpar eller dränkta borrhålspumpar.

Vi skräddarsyr vår service efter den enskilda kundens behov och det enskilda uppdraget, och vi är också gärna med er under planeringsprocessen om ni önskar professionell sparring till era pumpprojekt. Vi levererar det ni vill ha, och vi avhämtar också när uppdraget är avklarat. Behöver ni underhåll eller övervakning av er borrhålspump under tiden är vi också gärna behjälpliga med det. Vi företar kort sagt alla uppdrag inom leverans, installation och service av centrifugalpumpar och borrhålspumpar - stora som små, enkla som komplicerade.

Centrifugalpumpar och borrhålspumpar från kvalitetsmedvetna leverantörer

Det är naturligtvis a och o att era centrifugalpumpar och borrhålspumpar är driftsäkra och stabila - oavsett om de ska användas till vattenborrning, konstbevattning, vattenförsörjning eller något helt annat. Därför samarbetar RH Pumper med italienska SAER, som har mer än 60 års erfarenhet på området, och som idag är en av världens ledande tillverkare och leverantörer av centrifugal- och borrhålspumpar till den internationella marknaden.

SAER:s avancerade designer säkerställer driftsäkra produkter, medan RH Pumpers erfarenhet och kunskap garanterar att ni får en ändamålsenlig pumplösning som är skräddarsydd efter era behov och det faktiska uppdraget. Vi är kända för vår höga servicenivå, och vi gör en dygd av att vägleda om valet av de mest optimala och stabila lösningarna - både i samband med den dagliga driften och i samband med mer komplexa uppdrag.

Vi står redo att ge er goda råd

RH Pumper står alltid redo att erbjuda rådgivning om centrifugalpumpar och borrhålspumpar och andra pumplösningar. Ni kan kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan eller genom att ringa oss på +45 5850 6065. Vi lämnar gärna en offert utan förbindelse, och vi ser naturligtvis till att leveransen blir snabb för att så mycket som möjligt begränsa uppehållet i er produktion.

Hämta datablad - radiala borrhålspumpar:

4" NS-95, NS-96 og FS-98

6" NR-151 OG NR-152

8" NR-201

10" NR-250

Hämta datablad - axiala borrhålspumpar:

4" NS-95

6" S-151

8" S-181

10" S-252 OG S-253

12" S-302

14" S-350