SAER:s centrifugalpumpar kommer med över 60 års erfarenhet

SAER är ett stort ledande internationellt italienskt företag som producerar centrifugalpumpar och borrhålspumpar. SAER är specialister inom vattensektorn, där de erbjuder innovativa lösningar på högsta nivå. Med hjälp av avancerad design och kontinuerliga forsknings- och utvecklingsaktiviteter producerar och levererar de sina produkter av hög italiensk kvalitet snabbt och säkert till hela världen.

Användningsområdena för centrifugalpumpar och dränkta motorer är många

SAER:s pumpar säljs i Danmark av RH Pumper, vi ordnar pålitliga skräddarsydda lösningar som klarar att uppfylla alla behov i många olika industrier:

  • civila
  • lantbruk
  • tillbakadragning från grund
  • gruvdrift
  • olja och gas
  • samt vattenbehandling.
SAER Centrifugalpumper katalog forside RH Pumper

SAER NCB-K

SAER:s centrifugalpumpar är förstklassiga, där allt från axlar, tätningar och gjutningar är av absolut högsta kvalitet, och de levereras i gjutjärn, rostfritt stål och brons till särskilt konkurrenskraftiga priser. De har ett brett sortiment: end suction-, inline- och split case-pumpar, och de levereras både som bareshaft eller close coupled-lösningar. SAER har ett stort centrallager i Italien och kan leverera omgående.

Centrifugalpumparna:

In-Line-pumpar från DN50 till DN500 från 1,5 KW och uppåt

End-Suction-pumpar från DN50 till DN400 från 1,0 KW och uppåt

Split-Case-pumpar från DN80 till DN600 från 25,0 KW och uppåt

Materialval och sammansättningar av respektive rostfritt stål aisi 316, brons eller gjutjärn ger er den optimala lösningen när ni ska köpa en ny pump till produktionen. RH Pumper lägger ut pumpen med pumpkurva, varv och materialval, all dokumentation som krävs levereras i original från RH Pumper utfört med programvara från SAER:s pumpar.

Pumparna är klara att monteras där det tidigare har funnits en pump monterad med standardflänsar. De har utförts med standardmått och -axelhöjd och passar ihop med andra standardpumpar.

Flödestryck och varv regleras enkelt med en frekvensomformare och därmed uppnås en optimerad drift med lägsta möjliga energiförbrukning. Den här regleringen optimerar pumpens livslängd och minskar utsläppen av CO2.

 

Hämta kataloger:

Båda är stora filer.

NCB-X - rostfri

NCB-M - marinbrons

NCB-K - gjutjärn

NCB-Z - bareshaft-pump med motor på bottenram komplett

NCB-ZX - rostfri bareshaft-pump med motor på bottenram komplett