Val av leverantörer

Valet av pumpar till industriellt bruk kräver professionell rådgivning, där vi finner just den pump som är mest optimal för att lösa uppdraget hos er. Vi har kontakt med leverantörer på global nivå och har valt ut de bästa att samarbeta med.

Vi vet att användningen av pumpar för industriellt bruk ofta är en komplex sak, och RH Pumper är er professionella samarbetspartner och leverantör av professionella pumplösningar till yrkeslivet. Vi har många års erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, där vi har levererat pumpar till nästan alla grenar av yrkeslivet.

Vi är kända för vår service och våra unika produkter. Därför sätter vi alltid en stor ära i att ge råd till er och er tekniska personal, så ni blir bekanta med de bästa möjligheterna att få den optimala lösningen, och hur ni får det absolut bästa, mest driftsäkra och det mest ekonomiskt fördelaktiga livsförloppet för era pumpar, så ni inte får problem i er dagliga drift eller under särskilt utmanande pumpuppdrag.

RH Pumper har en mycket stor och djupgående erfarenhet och kan ge er råd

- oavsett om ni ska pumpa tjockt slam under entreprenörsuppdrag, delkomponenter till produktionen av medicin eller plastgods eller något helt annat.

Ni är därför alltid välkomna att ta kontakt med oss antingen på telefon eller skicka oss er fråga via e-post om hur vi på bästa sätt löser era pumpuppdrag.

Leverandører hos RH Pumper: Gollmer & Hummel
Pioneer Pump leverandør hos RH Pumper
PX Flow - Papantonatos
SAER
Speroni
Victor Pumps