Spillvattenpumpar från PXFlow och Pioneer

PXFlow-pumpar

har utvecklats av PAPANTONATOS S.A., som i mer än 45 år har producerat undervattenstäta pumpar av hög kvalitet. PXFlow-pumparna är kända för sin höga driftsäkerhet, miljövänlighet och långa livslängd.

Hos RH Pumper levereras PXFlow-pumpar alltid med nya högeffektiva elektromotorer från 2 KW till 195 KW. Vi bygger dessutom pumparna i ramar och monterar ett sugsystem som underlättar arbetet med överpumpning.

Pioneer

Också Pioneer är ett känt namn inom pumpindustrin. Sedan 1998 har Pioneer levererat pumpar genom sitt distributionsnätverk på globalt plan. De är kända för sin innovativa tillgång och sin höga standard inom material och innovation.

Med en pumplösning från Pioneer kan ni vara säkra på en pump som lever upp till de höga krav som finns inom industriell pumpning. Just därför har vi också åtskilliga pumpar från Pioneer, då de är kända för sin långa livslängd och hög driftsäkerhet.

PX Flow fra Papantonatos - RH Pumper

Kontakta oss för rådgivning

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och du är garanterad en kvalitetsmedveten lösning när ni handlar med RH Pumper. Ni är alltid välkomna att skriva eller ringa till oss, om ni har användning för en professionell sparringpartner, eller om ni önskar en oförpliktande offert på leverans, montering, övervakning eller underhåll av spillvattenpumpar.