Söker ni efter en av Danmarks mest erfarna och kompetenta leverantörer av spillvattenpumpar och annan utrustning för överpumpning? Då har ni kommit till rätt plats.

RH Pumper är en professionell leverantör av pumplösningar till industrin och är auktoriserade återförsäljare av spillvattenpumpar från PXFlow, Pioneer och Warmand® och en rad övriga kvalitetspumpar för hantering av alla uppdrag inom pumpprojekt.

Försäljning, uthyrning och underhåll av spillvattenpumpar

Vi säljer, hyr ut och servar spillvattenpumpar för alla ändamål, men vi hjälper också till med övervakning och rådgivning. Vår personal har många års erfarenhet av nästan alla upptänkliga industriområden, och vi kan därmed alltså alltid erbjuda en professionell rådgivning om de mest komplicerade pumpuppdrag.

Vi levererar och monterar spillvattenpumpar och vi avhämtar också när uppdraget är avklarat. Önskar ni övervakning är detta också möjligt, liksom att vi också kommer med idéer för era projekt om ni behöver professionell assistans under planeringen. Vi erbjuder dessutom teknisk rådgivning om korrekt val av spillvattenpumpar, och därmed kan ni alltid räkna med en optimal lösning när ni samarbetar med RH Pumper.

Spillvattenpumpar från Warman, PXFlow och Pioneer GS självsugande spillvattenpumpar

Warman® är ett känt namn inom pumpar sedan 1938. Grundaren Charles Warman har varit med om att skapa en mera effektiv och pålitlig spillvattenpump genom en förbättring av underhållet av förseglingar och införandet av en gummifodring i pumparna.

Med utgångspunkt i den här erfarenheten innehåller vårt Warman®-sortiment av pumpar idag en omfattande samling av centrifugala spillvattenpumpar för användning inom gruvdrift, kemiska och industriella jobb. De vågrätta och lodrätta spillvattenpumparna är utformade för ultra heavy duty-jobb som utledning, processanläggningar, rörledningar samt specialjobb. Sortimentet omfattar också dränkta spillvatten-, horisontella avvattnings- och axialtypspumpar.

PXFlow-pumpar har utvecklats av PAPANTONATOS S.A., som i mer än 45 år har producerat undervattenstäta pumpar av hög kvalitet. PXFlow-pumparna är kända för sin höga driftsäkerhet, miljövänlighet och långa livslängd.

Hos RH Pumper levereras PXFlow-pumpar alltid med nya högeffektiva elektromotorer från 2 KW till 195 KW. Vi bygger dessutom pumparna i ramar och monterar ett sugsystem som underlättar arbetet med överpumpning.

Också Pioneer är ett känt namn inom pumpindustrin. Sedan 1998 har Pioneer levererat pumpar genom sitt distributionsnätverk på globalt plan. De är kända för sin innovativa tillgång och sin höga standard inom material och innovation.

Med en pumplösning från Pioneer kan ni vara säkra på en pump som lever upp till de höga krav som finns inom industriell pumpning. Just därför har vi också åtskilliga pumpar från Pioneer, då de är kända för sin långa livslängd och hög driftsäkerhet.

Kontakta oss för rådgivning

RH Pumper har mer än 20 års erfarenhet av pumplösningar, och vi har under åren tagit oss an uppdrag både nationellt och internationellt och sett till att våra kunder fått de bästa lösningarna. Vi löser alla uppdrag - från små projekt till större totalentreprenad.

RH Pumper håller till i rymliga lokaler på Stenrøjlervej 1 i Slagelse, Danmark. Här har vi plats för vårt stora sortiment av material, och då vi samtidigt är belägna nära motorvägen kan vi enkelt och snabbt rycka ut när ni önskar det.

Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden och du är garanterad en kvalitetsmedveten lösning när ni handlar med RH Pumper. Ni är alltid välkomna att skriva eller ringa till oss, om ni har användning för en professionell sparringpartner, eller om ni önskar en oförpliktande offert på leverans, montering, övervakning eller underhåll av spillvattenpumpar.

 

Warman Screw Flow Pump WSF

Broschyr på danska.

Warman Screw Flow Pump WSF

Broschyr på engelska.

Warman Screw Flow Pumps 

Flot presentation på engelska.