• Danska
  • Engelska
  • Svenska

Prestanda

Hyra och hyra

Vi hyr ut kvalitetsutrustning från alla våra ledande varumärken. Vi tillhandahåller dokumentation och vägledning om hur utrustningen ska användas.

Hos RH Pumper kan du hyra pumpar, rör och slangar från våra ledande varumärken. Det innebär att vi kan garantera hög tillförlitlighet och utrustning som uppfyller våra höga kvalitetskrav. Generellt sett lönar det sig att hyra utrustning om den bara ska användas under en kortare tid. Vi kan leverera allt från smått till stort, oavsett om det handlar om en liten dränkbar pump, en miljövänlig självsugande elektrisk pump eller en stor dieseldriven motoriserad pump.

Konsultverksamhet

Vi finns alltid till hands för att hjälpa dig att välja rätt pump och se till att du har all utrustning du behöver för jobbet. Vi har många års erfarenhet av uppdrag och tjänster av varierande omfattning inom pumpning av olika vätskor, och med vår utrustning är du alltid säker på hög kvalitet.

Vid behov kan vi naturligtvis tillhandahålla teknisk dokumentation för all hyrutrustning.

Leverans

Vi levererar gärna utrustningen till hela Danmark och Skandinavien samt till offshore. Detta kan överenskommas om så önskas. Alla finansiella frågor ska initialt bäras av kunden, om inte annat överenskommits.

Vår serviceavdelning utför service, underhåll och rengöring av pumpar och utrustning före uthyrning. Detta säkerställer att pumpar och utrustning uppfyller våra höga krav på tillförlitlighet och miljö.

Översvämningar – begränsa skadorna genom bra förberedelser

Har du hög risk för översvämning i ditt hus, källare, garage eller något annat? Då behöver du läsa vidare!

Klimatförändringar

Vi ser en ökande trend av lokala översvämningar som en möjlig konsekvens av den klimatförändring vi står inför.

Det viktigaste elementet när det gäller översvämningar är förberedelsefasen. Med rätt förberedelser är det möjligt att minimera eller undvika skador.

Hyr rätt utrustning – i god tid

Vi hjälper ett brett spektrum av kommuner, energibolag, försäkringsbolag och många fler. – RH Pumps hjälper dig överallt där det finns ett akut behov av pumpningsarbete.

Om du ännu inte är redo att investera i rätt utrustning kan du hyra den från RH Pumper. Vi har en stor flotta av hyrpumpar för användning i översvämningssituationer. Bland annat:

Ta en titt på våra fallstudier för att se ett urval av den utrustning vi kan erbjuda.

Gör en plan – genomför den

Vi rekommenderar alltid att vi kommer ut och inspekterar projektet för att skapa den bästa möjliga lösningen. Vi har lång erfarenhet av att lösa översvämningsrelaterade uppgifter, så vi vet hur viktigt det är att göra en bra plan och använda rätt utrustning för jobbet. Om du vill göra bästa möjliga förberedelser, kontakta RH Pumper för ett förutsättningslöst samtal om lösningar och eventuella oförutsedda händelser.

Kontakta oss

För ytterligare information, vänligen kontakta vårt kontor på telefon +46 (0)73-522 13 63 eller e-post info@rhpumper.se

Sök
  • Danska
  • Engelska
  • Svenska
Sök
  • Danska
  • Engelska
  • Svenska