• Danska
  • Engelska
  • Svenska

Prestanda

Förbipumpning

Vi utför alla typer av förbipumpningsuppdrag. Vi använder klimatvänlig och tyst utrustning med hög tillförlitlighet. All vår förbipumpning övervakas.

Tillförlitlig, miljövänlig och tyst Förbipumpning är en av RH Pumpers kärnkompetenser. Vi använder den senaste tekniken och den säkraste kommunikationsutrustningen för att övervaka pumpar och vattennivåer, vilket gynnar både din driftsbudget och miljön.

RH Pumper utför alla uppgifter inom Förbipumpning. Vår pumputrustning och expertis säkerställer optimal tillförlitlighet, hälsa och säkerhet på arbetsplatsen samt miljön. Förbipumpning kräver ofta reservpumpar, 24-timmars övervakning med larm och ett säkerhetssystem, vilket vi tillhandahåller som standard.

Förbipumpning med den senaste teknik

Med den senaste utrustningen säkerställer vi 24/7-övervakning av både pumpar och vattennivåer. För att övervaka Förbipumpning använder vi alltid fjärrövervakning (SRO), vilket säkerställer att vi alltid kan reagera omedelbart i den osannolika händelsen av larm eller felmeddelanden. Vattennivån loggas regelbundet, så att vi hela tiden kan övervaka och dokumentera effekten af Förbipumpning. Detta garanterar hög tillförlitlighet.

På RH Pumper har vi utvecklat flera elektriska självsugande och portabla pumpar som är miljövänliga och tysta. De är mycket tillförlitliga och minskar kostnaderna för Förbipumpning. Allt som allt är det en win-win-situation för tillförlitligheten, miljön och ekonomin.

För uppgifter där det inte finns tillgång till ström använder vi dieseldrivna pumpar.

Förbipumpning efter dina behov

Vårt specialiserade förbipumpningsteam löser alla förbipumpnings uppgifter av kortare eller längre varaktighet. Akut eller planerat – vi hjälper gärna till med Förbipumpning av alla storlekar när som helst på dygnet.

När förbipumpning är klar hämtar vi utrustningen igen. När utrustningen anländer till vår verkstad servas, underhålls, testas och rengörs den. Detta säkerställer att vår utrustning alltid är redo och tillförlitlig för nästa jobb.

På RH Pumper är vi stolta över att leverera en komplett lösning med allt från dokumentation, till installation, till drift med hög säkerhet dygnet runt.

Med vår breda och alltmer klimatvänliga produktportfölj är vårt fokus att skapa anpassade lösningar för förbipumpning och samtidigt erbjuda tyst och klimatvänlig förbipumpning med betydligt lägre driftskostnader.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri pumpkonsultation – oavsett typ, storlek eller utförande av jobbet.

Kontakta oss

För ytterligare information, vänligen kontakta vårt kontor på telefon +46 (0)73-522 13 63 eller e-post info@rhpumper.se

Sök
  • Danska
  • Engelska
  • Svenska
Sök
  • Danska
  • Engelska
  • Svenska